Aktiviti Lapang Di Fesbuk ..


Aktiviti waktu lapang di fesbuk..

V
V
V
V
|
|
|
V
V
V
V
V
V



-memula poke semua orang..

-5minit lepas tu adaa dalam sorang balas poke kau..

-2minit pastu kau poke balik..

-poke - poke agak lambat kerana sibuk berchatting..

-lama - lama makin laju..

-kau poke..

-die poke..

-kau poke.

-die poke..

-tetibe yg lain datang poke jugak..

-kau cecepat poke..

-die pon balas poke cecepat..

-kau mula gelabah..

peluh didahi mula memercik..

-kau taktentu arah mengepoke..

-mula berahi mengepoke..

-kau poke..

-die poke..

dan kau tersilap tekan..

"Arghhhh.."

"Silappp.."

back to poke..

mula sekali lagi..

bile dah terlalu cepat kau senyum sorang - sorang.. ( err itu aku )

~~~~***~~~~

noti poke berjimba - jimba.. OHSEM !


Paling afdol waktu malam 8-11mlm..
ramai online waktu malam...

waktu siang.. aktiviti seharian sepert buang sampah kat luar, hantar anak pergi sekolah, jumpe boss, beli lauk tengahhari dekat restoran, anak sulung kene panggil pengetua,kucing bersalin bawah katil,tapir mengawan anak babi,tunggu pekerja tnB datang selit bil kat pagar dan sebagainya..

nota -minta - kaki : marilah kita mengepoke ! 


45 comments:

  1. dah pencen fb tapi sampai la ni tak tahu fungsi poke2..tengok ni baru rasa sedar..hihih..

    ReplyDelete
  2. hahaha chemay pon suke gak main poke2 ni.
    fun!
    :)

    ReplyDelete
  3. hihi
    memang ajen bebenow nk poke2 org ni
    t poke ain lak ek
    hahaha
    :D

    ReplyDelete
  4. tak jumpa button poke kat fb.. hahaha! sadiss tak??

    ReplyDelete
  5. tak penah layan..hehe...line ngok ngek...

    ReplyDelete
  6. aku dok pernah dapat poke tetapi caci maki dari kamoo ada lah cik bolat :'(

    ReplyDelete
  7. reena dah boring sama fb..nak buka macam kena bayar 1000 saja..berat hati nak mampus..

    ReplyDelete
  8. rajinnya poke orangg.
    ramai ramai.

    ReplyDelete
  9. ni habeh tadak keja la ni main aci poke smpai berpeluh dahi tuu? :D:D

    ReplyDelete
  10. haha..mcm2..nak poke cikbolat jugak bleh? haha

    ReplyDelete
  11. benda alah poke tu kdg2 ca pandang sebelah mata je..tak pon buat2 xnmpk..best ker? hehe

    ReplyDelete
  12. dlu suke maen poke2 nie, but skunk, makin lame makin mnjadik rmai orang duk poke kite,rase rimas lakk --"

    hehe

    ReplyDelete
  13. haha...rajin betul poke2 ni..haha~

    ReplyDelete
  14. hahah tapi kan bu , ada orang cakap poke poke lame2 aku hempok jugak kau -_- yela dyorang budak hottttt ane layan macam tu an . sedissss betul lah . fewww

    meh pas ni anak ibu poke2 ibu eh ;D jangan hempuk tau bu . t bodoh T_T anak ibu tahu ibu bolat sayangkan anak ibu yang tomey ni . hee ^^

    ReplyDelete
  15. ahahhaha...wujud ehh poke mngepoke ni??

    ReplyDelete
  16. memang tak pernah poke2 ni.orang poke pon buat dunno je.hahaha

    ReplyDelete
  17. suka menghemPOKE kawan kawan dkt fb... :) HAHAHA

    ReplyDelete
  18. hahaha..sy pon penah jgk poke-mengepoke nih tapi xde la aktif tuan belog..hik3,

    ReplyDelete
  19. nak tanya, poke tu apa?

    *ketinggalan zaman -___-

    ReplyDelete
  20. selalu jugak mengepoke owang. hehe :)

    ReplyDelete
  21. haha,, apelah keje kau bolat... aku dah lame brenti main poke poke nieh,,hahaha^^_

    ReplyDelete
  22. aku nak tegelak sampai terkencing bila aku tak dpt nak handle kalau ramai gila org poke. haha demm!

    ReplyDelete
  23. hihi..cik boolat suke main poke2 ek? ayu jrg sgt2 main poke2..dah tua da kot...mmg xde mood nk main poke2,huhu

    ReplyDelete
  24. Haha,cepat kau poke aku sekarang,cepat cepat,haha, aku suka ni :D

    ReplyDelete
  25. tak nak poke dya ke??hehe..confirm dye poke cik bolat balik..

    p/s : masuk blog ni terasa seperti tgh tonton kampung boy..haha

    ReplyDelete
  26. mang dah poke2 pun arituh... cuma skrg stop lah... sian yg kena poke stress asyik kena balas.. hahaha

    ReplyDelete
  27. poke..poke..aku hempoke kang..haha..eh,dulu stail2 poke ni feymes dlm kalangan kitorang..sekarang dah fade habes..malas!haha

    ReplyDelete
  28. smapi skang asek t'pikir apakah fgsi mark zukerberg buat natang poke tu..dy mcm miscal gak eh? =.='

    ReplyDelete
  29. haha. poke poke sampai lebam....

    ReplyDelete
  30. hahhahaha.... jarang sgt poke2.. hahah

    ReplyDelete
  31. main poke amai2 erkk..? hahaha

    ReplyDelete
  32. hehehe,,lawak tol ...dah xde kejaan la tu kan

    ReplyDelete
  33. Hah?! Y U PLAY POKE2??
    Hihi. 8-11mlm?? oww, no3. Gua tak dapat join. Itu masa untuk gua korek hidung dan cabut bulu-bulu yang sepatutnya dicabut pada badan gua. Mihmihmihmih.
    x)

    ReplyDelete
  34. ekekeke....serius xde kje jew bleh wt...siang siang buta banak keje wooo....ekekeke....neway rietta xde ac fb...so xde poke ke pokemon kew...hehehe....

    ReplyDelete
  35. hamboi..rajin ko poke2..pasni nk poke ko la plak..ekeke

    ReplyDelete
  36. ouhh..suka main poke2 eh..hehehe.
    kekeke..
    kak diana aziz pun main poke?
    whoaaa..hehe

    ReplyDelete
  37. Maaf aku tak berapa berahi nak main poke² ni.. ;D


    Ok tapir mengawan anak babi tu adakah sekadar suka² atau kiasan untuk perangai manusia dewasa kini??

    ReplyDelete
  38. hahahah..poke mngepoke tu tak tahannya..lps tu blh plak gelak sorg2..adoi...hahaha...pnah lalui sbijik ape yg cikbolat tulis ni :D

    ReplyDelete
  39. hahaha..akk busy so xsempat nak poke2 org..;p

    ReplyDelete
  40. haha! dah tinggalkan kegiatan ni lama dulu.

    ReplyDelete
  41. err..akak tak suka..sekian..huhuhu...>__kak nasha...

    ReplyDelete
  42. Suka main poke2 eh? dulu suka jugak,Tp skunk da tobat.hahaha :D

    ReplyDelete
  43. sengal..asyukkk keeeee poke.hampehh kau nih si bolat!

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D