wei ! nak untitle lagi boleh?


Assalamualaikum warrahmatullah hiwabarokatuh..

Hai kawan - kawan *lambai tangan* ape khbar? 
asal masih dalam baju tido lagi tu? *oh itu aku (-_-) kantoi2*
eee.. air liur meleleh turun panjang mcam yoyo..
wrna hijau kuning - kuning lak tu.. eeee *panggg! penampar se-das*

wey korg.. korang perasan tak? perasan lawa / hensem *pangg ! tampar lagi*

 korang perasan tak yang cekbolat punye entry dah slow melow ?
korang perasan tak yang cekbolat kurang hyper berblogwalking ?
korang perasan tak cekbolat tengah bahagia ? *takde kaitan okay*

ini semua disebabkan aktiviti kerohanian cekbolat.. *erk?*
mase blogwalking je ade la anasir - anasir jahat dtg menggangu.. sperti fesbuk dan twitter..
muahahahahaha *gelak henjut - henjut*

IDEA TAK DA WEH *berdarah hdung*
sungguh wehh..idea takdak nak merapu..tulun la..tulun la.. klau hangpa bagi aku telan 5botoi cekelat minda tu pon otak aku tak mampu nak melawan ketepuan otak.. sadis kan? jom nges berjemaah.. 
aku imam,ko bilal,die makmum..

aku buka peti ais aku pikir blog..
aku buka almari baju nak amek spender pon pikir blog..
aku buka hnfon aku terpikir SS la bongok! hihi <-- takde kaitan
sampai satu tahap aku tertelan katak versi 3D aku rase macam..macam..macam aku tipu..KAN?
merapuu je ayat.. bebi beteii..

ini semua salah Runningman ! aku terlepas tgok yg ulangan.. esok dh episod baru.. bebi !
ini semua salah coki - coki "Apek Tiong" aku nak beli 2 paket dgn satu harga.. bebi !
ini semua salah adik aku pinjam kotak pensel spongebob aku tak bagi balik.. bebi !

aku tau,hangpa mesti kata 

" mende minah bolat ni merepek? tak de kaitan lah"

takpa.. aku faham.. lagipun hangpa bukan baca ataih - ataih.. hangpa baca bawoh - bawoh nak habeh tu ja kan.. harap aku buat kunjungan balas jaa.. tak pa aku paham..sabaq sat,sat aku pi sula sorang - sorang..
tak paham entry ni sudah.. nanti komen smiley ja.. kalau tak paham sila komen smiley saja !!!! smiley !!


Bulat itu.. err..err.. kbai


kesimpulannya.. aku takde idea.. sila bagi cekbolat soalan sengal or ape - ape.. akan aku jawab dalam entry satu persatu.. KOT ? coba je la.. ini tiru Speaker Sekolah.. hahahaa <-- jujur


46 comments:

  1. dalam takder idea tu dapat juga buat 1 entry yang kelakar ya bolat..hehe..alor2 tomeinya dia shooting pre wedding dgn ss ke apa kat padang rumput tu yang?hehe

    ReplyDelete
  2. ooh.. patutlah.. hik3.. Nak tanya apa eh??? heee. apa khabar bolat??? -___-".

    ReplyDelete
  3. cik bolat..reena bukan kind of person mcm dlm entry tu..reena ni seorng yg loyal..btoi ke reena ni loyal??hahaha..reena merupakan pembaca yg mana reena tahu..dimana ada permulaan disitu ada pengakhiran..jd reena baca sampai habis..=)uuulalalala..

    ReplyDelete
  4. selalu tengok running man kat mana? mie da lama miss..sedih =( update e entry pasal RM kn senang..hahaha =D

    ReplyDelete
  5. wes,,air luir mleleh lagi tu..haha
    xde idea pon,ko ttp merapu gak an..ihik,montel lorh..mcm teddy bear,nk cubit2..haha

    ReplyDelete
  6. hohoi, mane ade bace yang kat bawah je. Kak Iman bace semua okay.

    Meh kite nak tanye ni,
    Bile nak kawen? HAHAHA! :D

    ReplyDelete
  7. @Prettywrite hikhik,bukan la.. insyaAllah nnt ade gmbr kami.. agagagaga

    ReplyDelete
  8. samaa laa.
    dah takde idea nak tulis apa.
    sebab tuh merapu je kat blog.
    hehehe

    ReplyDelete
  9. ambik je idea..ada kat bawah tangga..

    ReplyDelete
  10. dgr cekbolat bercerita ni mcm naaak jugak nengok running man , hehe , sabo3 .

    ReplyDelete
  11. Eh.. Gambo kat bawah tu macam makin boolat pulak md tengok.. haish..

    ReplyDelete
  12. ngah ukk ukk (buang air besar)

    ada pikir idea nak wat entry baru tak? hehehhehe

    ReplyDelete
  13. kenapa makin bolat? hoho..
    aku lagi takde idea

    ReplyDelete
  14. Ala ibu xde idea pun tetap hapdate an ? . haha .

    good ibu . jangan menyepi cam miza nih :')

    nanti semua orang rindu . hee alolo tomeinya :D mintak dady beli coki2 la :)

    ReplyDelete
  15. haha..akak baca je, *sambil lambai2 sambil perasan comel (walaupun ayat comel takde kat stu(*
    teehee~
    akak dulu pernah kena, pasal tu tamo aktif twitter sangat..
    idea lari wooooo...
    kena tumpu pada penulisan..
    barulah ada entry..
    kehkehkeh..

    err..nak tanya soalan apa eh...
    ermm.. haaa!!
    apa kah perasaan anda bila mendengar suara kartun saya dan bercakap dengan saya yang perasan comel ini..kehkehkeh.
    :ppp

    ReplyDelete
  16. BULAT.!!! aty2 ade pacat dlm suar nty hahahaha :P

    ReplyDelete
  17. Thx wish me luck ! =)

    smart gambo...kt ne tuh??

    ReplyDelete
  18. okay! cek bolat memang bolat aka comelz! :)

    ReplyDelete
  19. ;D


    Normal la tu, semua pun pernah kering idea macam ni, kadang tu puas fikir tak dapat jugak isi.. Biasa aku jalan² blog orang, dari sit boleh cari idea..


    "takpa.. aku faham.. lagipun hangpa bukan baca ataih - ataih.. hangpa baca bawoh - bawoh nak habeh tu ja kan.." Tahu 'kaedah' ini? Mungkin Cekbolat juga ada buat macam tu. heheh

    ReplyDelete
  20. err gmbar kerlas kau jah~ hahah

    Err nk bg idea neh apakata cerita p'mainan yg bolat penah main tym kecik-2 dulu~ main kawen-2, masak-2, tembak-2..wakakakak

    ReplyDelete
  21. errr....
    rs nye entry nie ade je title..
    and entry nie wujud coz bolat ade idea utk tulis..
    hoho.. XD

    ReplyDelete
  22. hahahha...err..kan semalam dah bg idea..akk bc sampai hbs ok!!?? akk siap nak khatam kamu punya <- ayat jujur nie!! peace! soalan tak de!! hehe..err..buatlah entry citer hantu ke? impian bila dah tua ke? lalala..byknya akk mintak,,hehehe..
    ^__^" ->kak nasha..

    ReplyDelete
  23. ai perasan kaseh syg you dekat ai da
    berkurangan.

    bai!

    ReplyDelete
  24. entry apa nih,cer tukar ss jd si ngok ngek..haha

    ReplyDelete
  25. haha..dalam takde2 idea..jadi jugak satu entri ye cekbolat...hee~

    ReplyDelete
  26. nk idea byk kena byk baca...baru byk idea...xpn byk berdebat..kompem bertmbh tmbh idea..

    ReplyDelete
  27. erghhh?
    spongebob?
    choki -choki?

    sandiwara apakah ini cik bolat bolat?

    errr !

    tensen bace entry neh.
    haha.

    lalalalalaa :D

    ReplyDelete
  28. dah macam model dah cik bolat ni.. bergambar tak ajak akak pun..

    ReplyDelete
  29. haha , dalam tak ade idea ,
    panjang jugakk dapat update . haha
    ade part2 lawak sikit .
    kire idea jugakk la tu kan .
    hehe . SMILE !!

    ReplyDelete
  30. Ok tgh tak paham kaitan spender dgn entry ni

    ReplyDelete
  31. yelah sangat takde idea kalau dah entri kuar panjang gini.hahahaha...adoiyai

    ReplyDelete
  32. merapu pun blh yg penting jadi entry mcm yg selalu aku buat hahahahaha

    ReplyDelete
  33. santai betoi cek bolat....nak join sekali lah hehehe

    ReplyDelete
  34. apa pulak bowoh2 ja.. air liuq kuning ijau semua cek baca narh! awat makan cekelat minda hang pi minum ayaq yasin ka baru la terang minda tepu hapdate2 blog.. haha soklan dalam banyak ikan ikan ape takde tulang? haha jawab2

    ReplyDelete
  35. kawan2..ini namanya entri takde idea yang paling panjang pernah lisa bace! hihihi :D

    ReplyDelete
  36. dalam idea tak da tu..boleh je siap 1 entri..hohoho...

    :) <---- komen senyum wlaupon wa paham entri ni..huhu

    ReplyDelete
  37. katak 3D kau telan bolat?? ini boleh mendatangkan marah pupus kaum akak ok..haha. Nak tanya spender bolat warna ape? ada reben tak? pastu nak tanya ada ape dalam peti ais bolat? last sekali bolat dengan ss bila nak kawen..eh. itu soalan ke tu. :P

    ReplyDelete
  38. cekbolat nak kena lempang lelaju ka baru bleh dapat idea? kahkahkah

    ReplyDelete
  39. guwa pun kering idea cek bolat.lau tak setiap jam satu entry.haa

    ReplyDelete
  40. Bulat kenape makin bulat ? <--- ini dikira soalan tak ? haha

    ReplyDelete
  41. CK klu badmo0d lgsung takleh wat entry..
    klu dtg sengal ubi tu, merapu2 jugak ayat :D

    ReplyDelete
  42. bolatttttt photoshoot dgn cpe tu?;p

    haa jwb2..ngeee

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D