Abang berbulu Dada dan Akak Cendol Masam #PartOne


Hye ! muah-muahh..
salam cium pipi kiri kanan..
eh korang tahu ?
dulu satu hari satu entry cekbolat ni..
sekarang ?
dua tiga hari sekali taip entry..

Okay ye anak-anak !Cekbolat nak perkenalkan abang berbulu dada dan akak cendol masam part I



Blogger : Mizie Neo
okay, blog die memang best,tanpa tapir dalam entry hilang kesucian blog mizie nih.. 
cekbolat selalu gak lepak-lepak blog die.. 
release tensyen la kunun-kunun..
selalu gak berjimba dekat twitter..
tapi syg, taken by Capital S katanya..

kata-kata pengarang : selagi tapirku tidak putus haid,selagi iitu aku akan menulis..

::Dunia Realiti::

Blogger : Apit

ni member blogger seangkatan sengal dgn cekbolat.. 
kitorang sebaya, sebab itu sesame bangang..
kalau stim suke mengerang kt shoutbox cekbolat..
 itula kje kitorg dua.. penuhkan shoutbox ..
Oh ya, abam apix ni dah berpunya.. sila reject..

kata-kata pengarang : biarpun org cakap aku hnsem mcm Aaron Aziz,tapi aku setia pada Ibrahim Pendek..


BOXER  KEDUT

blogger : Hafizudin

entry die ni selalu buat cekbolat dduk kemut-kemut atas kusi..
boleh tahan gile la die ni..
cekbolat mula follow dari account blog lama..
masuk blog baru pon cekbolat stay follow die.. kire mmg letop lah !
tengok header pon dh tahu.. cita-cita nak jadi Fatin Liyana.. pftt~ 

kata-kata pengarang : aku rase gelap mase depan bila boxer terlekat dekat zip.. arghh ! tensen..

Paris Lipton

Blogger : Xila Riston

Mula-mula aku kenal blogger ni.tertanya-tanya aku.. 
ishh die ni sape ye? femes gile..
tringin nk sembang-sembang,gurau-gurau tepuk tampar.. 
entry paris lipton tak pernah hampakan cekbolat..
bestt ! rupenye blogger paris lipton ni dh frens dgn cekbolat rupenye..lol
beliau seorang wanita yg bekerjaya XD

kata-kata pengarang : abang seman I Love You..aumm

THIS IS CIKTEDDYCORNER

blogger : cikTeddy..

ni la kembar cekbolat.. tapi die ni kurus cekbolat gumokk.;
cekbolat sorg je panggil die Jijah ! 
ehh, die bukan Jijah Sperm dalam citer-citer sebelom ni tau..
 tapi ni Jijah Spears..
entry dia mmg best,kelakar dan banyak idea..
boleh jadi ustazah, cikgu Bm pon okay.. cerpen die tak menghampakan..

kata-kata pengarang : boleh aku tuju lagu ?

! fantasi era !

blogger : Era Kecik

adik blogger yang pandai dan rajin..
setiap entry nye sangat comel,kelakar..
budak kecik ni selalu jugak mengusik cekbolat dgn SpeakerSekolah dekat fesbuk.
haishh.. tekde keje lettew..
rajin jugak menanya tentang hal-hal pelajaran dekat cekbolat..
cekbolat otak dah tepu, err.. demi adik.. layan je la XD

kata-kata pengarang : adik suka cium bau buku sekolah, teringat kecil-kecil dulu..


Blogger : Selendang Merah

Skandal cekbolat !
sekarang ade hubungan sulit dengan blogger Adila Saddam.. kot ?
ntah la, hari tuh nampak diorg salam cium tangan kat stor belakang kedai gunting rambut..
Oh ya, sm ni partime jadi pakgad kilang spender labuci..
berminat? sila IM cekbolat..
beliau suka bercerita melalui gambar, pandai melukis ni..
setiap entry beliau ade je doodle comel tak pakai seluar. erk? sila sensored..

kata-kata pengarang : fasih berbahasa Melayu.. sekian

nota-minta-kaki : nantikan part seterusnya.. korang pasti ada ! 
pakai domain baru,bloglist kene update lain.. haishh..

41 comments:

  1. blog mizi tu mmg best. hehe. yg lain ni kejap agi nak terjah la :p

    ReplyDelete
  2. erkkk..lukisan sm ada yg x pakai seluar yew? kih3..bawu sedar...

    eh2 awt blog boxer kedut tu macam header blogger hebat..^^

    ReplyDelete
  3. hampir semuanya kenal dah.. mereka memang awesome :)

    ReplyDelete
  4. hai hai hai..
    plg tak menahan blogger hafiz tu lah hadoi..

    sm mmg bnyak skandalnya muahahaha

    happy blogging ^^

    ReplyDelete
  5. ok g terjah belog abg2 b'bulu dada dan akak2 cendol masam =='

    ReplyDelete
  6. yang header FL tu sumpah kelakar weyh,hehe

    ReplyDelete
  7. bleh plak cita2 nk jadi fatin liyana...haha..agak2 FL tu pernah tgok x header dia???

    mcm ape dah muke..

    ReplyDelete
  8. Entri promot geng. Nice. Boleh wa usha seko seko malam ni :D

    ReplyDelete
  9. mantap2 semua blogger ni bolat,segan pula nak terjah^^

    ReplyDelete
  10. dia ke jijah sperm..baru dya tahu..haha.. blog hafizudin tak tahan gelak tiru header fatin liyana..haha..cun sangat..

    ReplyDelete
  11. huhu...akk tak de ke? opss! blog dah tak de..huhuhu.. =__="...k,lps nie nak skodeng..k,bai! ->kak nasha

    ReplyDelete
  12. mula2 jumpe boxer kedut tu. then baru terjumpa fatin liyana. time tu kompius gak. macam pnah tgk je header fatin ni kan. HAHAHA. lama2 baru pasan, omaigod!

    ReplyDelete
  13. Hoih! patut aa rasa tak tenang masa tengah cabut bulu ketiak tapir semalam. Rupanya ada org tag2 gua disini. Huu~

    Bilamasa gua ada bulu dada?? buah dada pun tak ada. Eh, apa kaitan? hehe.

    Anyway, thanks Amy sebab promote blog gua. Nanti gua hadiahkan coki2 perisa tapir nak? xP

    ReplyDelete
  14. huhuhu..nmpak hebat2 jep bloggers yang cik boolat review neh:)

    ReplyDelete
  15. oh. blog sy tak tersenarai..lari masuk umah, nanges2. sobs


    aku paling berkenana dgn boxer kedut la
    nak g terjah skrg

    haha

    ReplyDelete
  16. gua femes ke weh...mcm blur jap je... domain sape blnje nih??? maceh ye bolat...lama xjd seman!

    ReplyDelete
  17. nanti nak try terjah diorang.. hehehe

    ReplyDelete
  18. wooo,

    ni mcm review lah eh ?


    kool !

    ReplyDelete
  19. MERAJUK dengan CIK BOOOLAATT... Blog Hencik Johan diluperkan.. xreview langsung.. xper2... bawak diri lar camnie... ;'(

    ReplyDelete
  20. wahhh fames la blogger y lain pasni..hee

    :)

    ReplyDelete
  21. wooooo ade yg dh salah sangka shaye jijah sperm..adeh.haha
    btw shaye nak jd ticer.ihik
    weee hug kembar!(♥♥,)

    ReplyDelete
  22. abg nk merajuk la..blog abg x terpilih huhu

    ReplyDelete
  23. wa suke belogg selendang merahhh

    ReplyDelete
  24. bile nak review aku.. bile? bile? *cat eyes shiney2 mintak simpati*

    ReplyDelete
  25. Gua datang ni.
    Gua datang ni.

    Terima kasih cikbolat.
    Kang kalau kita jumpa.
    Lu perasan gua.
    Lu claim choki-choki.
    InsyaAllah.gua akan payung serta merta.

    ReplyDelete
  26. Aloh blog kite tak de pon hewhew Emang ohsemmmmm lah blog dyorang ! ♥

    ReplyDelete
  27. yok!!jom terjah..baru aku tau sapa jijah tu..huahaha..yg fatin liyana tu..err.haha..klaka dohh

    ReplyDelete
  28. mcm best2 je semua blog ni..terjah!

    ReplyDelete
  29. semua yang best best... tapi header boxer kedut xley blah... hahahahha

    ReplyDelete
  30. pernah masuk blog2 di atas.. best gak r.. yg paling abg suka.. boxer kedut.. lawak kot..

    ReplyDelete
  31. erk ?


    patut lar ada jer orang follow aku , hehe ,

    semakin hijau lar aku nih ..

    wakaka , amacam ? rozita che wan singgah blog ko hari2 .. hehehe :DD

    ReplyDelete
  32. semua blogger2 yg besh2 nih.. huu..

    jom tambah ilmu..=)

    http://lolz-l.blogspot.com/2012/04/kalau-lah-kita-faham.html

    ReplyDelete
  33. wah..tahniah2 kepada blogger yang tersenarai ni..pewwiitt :)

    ReplyDelete
  34. blog boxer kedut memang da best , boleh jadi cirit time baca. hahahaha

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D