Apalah naseb (-_-)

Aku taktahu la kalau bende ni jadi kat korang ke tak ? yang pasti bende ni selalu mengecewakan aku..
sadis gile wei..


betapa eksitednya aku nak bukak pesbuk !
.
.
.
.
.



waaaa.. manyak gilerrr *senyum sorang-sorang* .. TAPI


POST ke group je banyak =.="

so takyah nak riak sangat.. dasar kambing laut betoi.. kalau aku tak check noti ade la yang gedik TAGGED aku or MENTION..kalau aku check harommm takda puns!eee,mincik!mincik!

nota-minta-kaki : korang blogger gak kan? mesti menghadapi masalah ni, setiap minit noti aku memang meriah! harharhar XD tetambah budak-budak VIP memeriahkan notification aku sampai hang lappy.. GOOD ..

37 comments:

  1. kuangkuanggg.. ;) meriah sungguh noti tu

    ReplyDelete
  2. hahaha , benda ni selalu sngat sngat sngat terjadi kat Eiyaa ! Konon banyak sgt ah noti tu , bukak2 just noti dari group je . * terus down :|

    ReplyDelete
  3. haha...biasa la tu cekbolat...kalau sehari tak buka fb...bersepah noti..haha~

    ReplyDelete
  4. Saya dah 3 bulan tak buka mukabuku, sampai ada rakan meninggal pun tak tau....

    ReplyDelete
  5. Fuyoo! fren request sampai 23. Gua selalu fren request dapat -46 jer. Eh? hik3.
    x)

    ReplyDelete
  6. huuhuuhu......sama argh kita..post ke group je bnyak...^^
    noti sehbis gempak!

    ReplyDelete
  7. kah kah kah..... ingatkan peminat tadikkk hehe

    ReplyDelete
  8. HAHA , lebih kurang sama jer dengan aku , he3 ,

    ReplyDelete
  9. Ohohoho me too ! Mencikkk gakk

    ReplyDelete
  10. lagi hot kalau noti just pasal game
    poker, texas apa-nama-entah ,
    haha ~ benda tu normal , time nak takde , time taknak ada jer

    ReplyDelete
  11. chemay tak join pon group2 blogger.
    so takde noti cam gitu.
    hehe
    :)

    ReplyDelete
  12. samalah buat excited jer tgk noti

    ReplyDelete
  13. facebook akak tak meriah mana pun..wahahaha

    ReplyDelete
  14. kehkeh..akak pun sama..huhu..walaupun dah tak de blog..=__="..kesian kita kan?? wooo..motif? tak tau...->kak nasha

    ReplyDelete
  15. haha,,,same la..lagi satu y membuatkan bnyak gak,,game request..hoho..
    nway,,kalo rajin jum singgah blog saya..=)

    ReplyDelete
  16. ahahha...sme laa kite dik..tp xpe org bknyee taw noti byk dr group ahahhaha..

    ReplyDelete
  17. kahkahkah. yg aku,ada sorang kawan aku kaki like,so noti aku penuh dgn like dia je,wall post lama berkurun pun dia like,haha,semakkan noti aku je :P

    ReplyDelete
  18. itu satu kebiasaan bagi orang masuk group blogger ni. ^^

    ReplyDelete
  19. wahahah tu pasal la kita mls nak join group byk2..

    ReplyDelete
  20. off je lah notification group.. kompem aman dunia.. =)

    #retisssnye banyak friend request.. ahahahahaa

    ReplyDelete
  21. ramainya org nk berkawan dgn dia

    ReplyDelete
  22. ko hengat ko hot?? haha.. ape susah.. buang je noti tuh!

    ReplyDelete
  23. hahaha..kelakar lah, sy pulak xde noti2 macam tuan belog pasal noti sy biasa2 aje..hehehe

    ReplyDelete
  24. aku punye x bnyk pon sbb sume aku offkan noti.haha

    ReplyDelete
  25. sama la kita......noti byk post ke group jek...biasa la tu kn...join byk group...hehe...

    ReplyDelete
  26. Bolat--->serius..kalau ada 100 noti,1 je dari pakwe...yg 99 tu dari group blogger..yg suh like2 page lagi,suh itu la,ini la..jadahnye.

    ReplyDelete
  27. kah kah kah sedih gila kau haha!

    ReplyDelete
  28. ehee. noti gua x semeriah lu derrr

    ReplyDelete
  29. heheheee..;p

    akak xpnh kena gtu..sbb xmsk byk group sgt..kuikui

    pss : xda ms la nk buat cupcakee..hee..tp ada buat benda lain..ahaha

    ReplyDelete
  30. selalu je terkena.. baru tak buka sehari notification dah 30++.. kdg2 mls nk cek satu2..haha

    ReplyDelete
  31. hahahaha...takde join mana2 grup blogger pon kat fb.tu yang sunyi sepi je noti abang.kalau banyak gitu memang serabut la dibuatnya.

    ReplyDelete
  32. haha aku xpenah alami.
    sebab aku mmg setting xnak terima apa
    apa notification dr semua mana2 port.
    hahahha

    ReplyDelete
  33. wahhh..meriahnya FB cik bolat...hehehe ^_^...retis ni ^__^..untung lah :D

    ReplyDelete

Sila komen ! Jangan malu malu tucenn :D